Sunday, December 11, 2016

Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf

Giveaway Cosmoderm KL Modest Fashion Week by YanieYusuf



Assalamualaikum,
Ketemu lagi bersama GA. Hihihihihi, gigih scroll balik blog kamu semua, sebab memang banyk terlepas GA ni, so hari ni nak buat entry pasal join contest jak. 

Ramai lagi tak join GA ni kan!! jum join bersama-sama, GA by YanieYusuf. Teruja betul baca blog kak YanieYusuf dalam post Exclusive Kuala Lumpur Modest Fashion Week 2016. Show Fashion Antarabangsa tu. Siap buat GA dalam entry tu.

Kamu nak 1 Mini Set produk Cosmoderm  free ka?? kalau nak jum klik banner tuk join GA ni. Rezeki ada di mana-mana. So lets Support to support.


Facebook : Fitri Al-Fayydha
Instagram : Unni_Anje

By YanieYusuf 

Pemenang seperti biasa Mrsyanie akan pilih secara Random, pastikan korang sentiasa mengikuti perjalanan blog Mrsyanie ye. Tarikh tamat adalah 16 Disember 2016 (16/12/16) menarik kan tarikh tu (jam 1159malam).hihi.. Selamat mencuba 🙂

Share:

3 comments:

  1. Kak Sha tak joint.. hehehe..
    Semoga berjaya Unni..

    ReplyDelete
  2. kalau mng nnt mesti berseri2 dgn product cosmoderm ni ;-)

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^