Tuesday, December 6, 2016

,

Jadi Pemenang Istimewa Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Jadi Pemenang Istimewa Birthday Giveaway by KasihkuAmani


Assalamualaikum,

Thank You Allah, Allamdulillah rezeki masih meyebelahi, Keputusan yang di umumkan oleh kak sha sebenarnya 1 December 2016 lagi tapi baru berkesempatan nak update.

Thanks juga buat kak sha  sudi pilih Unni, teruja sangat bukan sebab apa, sebab kak Sha pilih sebagai pemenang istimewa kedua. Allamdulilah..

Jadi Pemenang Istimewa Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Semoga sentiasa murah rezeki kak sha bersama suami dan anak-anak. Sesungguhnya tangan yang menghulur itu lebih baik dari menerima.

Kamu kamu dan kamu boleh cek detail pemenang kat SINI sebab ada lagi pemenang yang belum sent detail kat kak sha. Esok last tau!! Hihihihi.

Sekian.


Share:

11 comments:

  1. Waalaikumusalam..
    Sama-sama kasih..
    Aamiin.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah ye...rezeki awaklah tu hehe..

    ReplyDelete
  3. Tahniah unni.. Nak jeles boleh tak?? Hahahaa

    ReplyDelete
  4. unni !! tahniah !! rezeki tergolek datang kat awak tu.. hee~

    ReplyDelete
  5. Tahniahhh unni, unni mmg rajin bw dan comment2, ahahaha blogger kesayangan ramai ni. murah rezeki Unni and kaksha.

    ReplyDelete
  6. tahniah unni.. baru nampak blogger JM up entri pasal ni jugak..tak sangka unni pun menang jugak, siap pemenang itimewa lagi tu...hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^