Monday, December 19, 2016

,

Keputusan PT3 2016


Assalamualaikum,
Kementerian Pembelajaran Malaysia telah mengumukan bahawa 19 Disember 2016 merupakan tarikh keputusan pelajar  tingkatan 3 yang menduduki Pentasiran Tingkatan 3 ( PT3 ). 
Semakan secara Online dan SMS tidak disediakan. Semakan keputusan haruslah hadir ke sekolah masing-masing bagi calon sekolah manakalah calon persendirian boleh la berhubung dengan Jabatan pendidikan Negeri tempat mendaftar dahulu.

Tahniah buat anak saudara sahabat Unni, Afiqah Binti Abdul Razak dengan keputusan nya 10A 1B. Allahamdulilah, walaupun kawan Unni tu cakap anak sedara dia ni nagis sebab dapat Science B. Apa pun bersyukur apa yang ada..

Moga adik-adik semua terus maju jaya dan teruskan dunia pembelajaran!! mereka la masa depan negara..


Coretan Hati

Share:

7 comments:

  1. ok dah tu :) susah kot nk dapat cam ni :)

    ReplyDelete
  2. Wahh bagus bangat keputusan nye.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... Tahniah buat adik tu...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Tahniah buat adik Unni..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. pandai dh tu.. hehe. skrng ni exam bukan snng macam dulu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^