Monday, December 5, 2016

KFC Bersistem Baru

KFC Bersistem Baru


Assalamualaikum,

Tempat kamu KFC da upgrade ka?? Kat tempat Unni baru jak siap Update system baru KFC. Sistem yang sangat memudahkan customer. Lagi cepat dan sistematik.KFC kat sini baru buka semula setelah dua minggu tutup kerana renovation.

KFC Bersistem Baru
Sistem order dah berubah, 3 kaunter akan sentiasa di buka .. Order kat sini, settle payment tak payah lagi tunggu order kat kaunter.

KFC Bersistem Baru
Lepas da order tunggu number giliran da masuk kat hospital!! hihihi tp ok la lagi cepat sebab bukan cashier lagi yang packing makanan, sistem ni da macam serupa macam system Mcd. Lagi memudahkan keja cashier.

KFC Bersistem Baru
Lepas tu Papar order keluar terus kat skrin kat kitchen tu. Nampak x anak panah tu, sebab tu Unni kata macam system Mcd. Lepas order, orang kitchen yang terus sediakan.

KFC Bersistem Baru
Ruang ni belum digunakan tapi bakal digunakan. Lepas ni tak ada lagi la botol sos kat meja, ambik kat sini jak semuanya.

KFC Bersistem Baru
Layan kan adik sorang ni.

KFC Bersistem Baru
Layan ni, yeahh sedap !! tak tahu la kenapa suka sangat makan KFC. Wajib datang KFC, lepas tu baru cari makan tempat lain. Hihihiii.

Tempat kamu KFC da system macam ni ka?? ke Unni jak yang ketinggalan zaman sikit !! Hahahahaha. Tapi Unni memang suka system baru ni, cepat dan mudah!

7 comments:

  1. lagi cepat siap pesanan. x sama mcm dulu kena menunggu sambil berdiri,

    ReplyDelete
  2. Edda dulu pernah keje KFC. heheh..

    ReplyDelete
  3. Ni KFC mana kahh??

    x jumpa lagii..hehehe

    ReplyDelete
  4. Wkmsalam.
    Jarang2 masuk KFC
    Biasanya anak2 yang beli, bawak balik rumah.

    ReplyDelete
  5. nk dating weekend ni kat kfc la :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^