Saturday, December 24, 2016

Melaksanakan Tugasan Dunia

Melaksanakan Tugasan Dunia



Assalamualaikum semua,

Maaf la da susah sangat nak berkunjung ke blog kesayangan kamu semua, Unni akhir-akhir sangat sibuk kira-kira nak bayar duit kat Najib!! Hahahaha... Maklumlah hujung tahun. Tahun ni kira tahun pertama Unni handle semua ni tu yang serabut sikit. Tahun lalu ada Senior lagi, sekarang kena jadi senior la pulak😭😭.

Thanks buat you alls yang sudi singgah sini dan yang sudi tag Unni untuk join mana-mana GA/ Segmen. Allahmdulilah boleh terjoin. Yang sedih nya tak sempat baca entry kamu semua. Mana yang Unni tak sempat BW maaf tau.

Melaksanankan tugasan dunia tapi moga kita tak lupa tugasan akhirat. Moga kita sentiasa diberi petunjuk dan hidayah agar sentiasa ingat pada maha PENCIPTA.

Hope kamu semua terus menulis dan memberi manfaat kepada orang lain. Ilmu takkan pernah hilang dan takkan pernah putus. Ilmu juga yang bakal menyelamatkan kita di akhirat kelak.. Wallahualam.

Will back BOM Blog kamu.

Sekian.

Coretan Hati

15 comments:

  1. Takpe unni. Urusan dunia yang lain lagi patut didahulukan daripada blog kan :) Akak pun curi masa jugak nak BW blog rakan blogger yang lain :)

    ReplyDelete
  2. tak pa unni. nnti ada masa jenguk blog ye..

    ReplyDelete
  3. dapat rasa kesibukan adik...allahu moga semua urusan unni dipermudahkan ya..dan semuanya selesai ikut aturan..amin...take care dear..no matter how busy u are..jgn lupa jaga kesihatan ya...we r waiting your bw...love & hugs

    ReplyDelete
  4. tak apa unni. kita sama la busy hujung2 tahun ni tahu jelah. saye paham :)

    ReplyDelete
  5. bru ada masa nk boom blog unni.. maaf la kak nina pun busy xhbis2.

    ReplyDelete
  6. Semoga urusan Unni pun cepat selesai...Thank you bgtahu pasal menang giveaway haritu kalau tidak tak merasalah Mai template baru, hihihi. jemputlah nanti tengok comel tak...

    ReplyDelete
  7. Hujung-hujung tahun ramai busy expecially pergi holiday ;-)

    ReplyDelete
  8. smoga smua urusan uuni di permudahkn. Besa la da senior ni byk keja dia =D
    semoga sntiasa sukses ya =D

    ReplyDelete
  9. Semoga semua urusan Unni selesai dengan baik.. Akak pun lama tak singgah blog Unni..

    ReplyDelete
  10. settle kan yang mana penting dulu
    blog boleh tinggal =)
    semoga dipermudahkan segala urusan ye

    ReplyDelete
  11. Saya pun bz jugak hujung taun nie.. macam2 bos suruh buat.. huhu

    ReplyDelete
  12. It's ok unnie. Biasalaa tu, hidup ni penuh dgn komitmen kan? All the best dlm semua yg Unnie lakukan. :)

    ReplyDelete
  13. Tak perlah UA, berblogging ni sambilan jer yg lebih penting mcm kerja kenalah diutamakan.

    Biasalah line line akaun kalau hujung hujung tahun mmg bizikan

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^