Monday, December 5, 2016

,

Menang Top Commentor novembe 2016 dan Bloglist December 2016 CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.


Assalamualaikum,

Allahmdulilah menang dua sekali gus kat blog Cik La. Rezeki Allah, masuk je awal bulan terus dapat hadiah. Terima Kasih Cik La. sudi pilih Unni. Moga kita sentiasa di murahkan rezeki dan di permudahkan urusan dunia dan Akhir.

Pertama menang Segmen Bloglist #1 December CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Menang Top Commentor novembe 2016 dan Bloglist December 2016 CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.


Kedua Menang Top commentator November 2016.

Menang Top Commentor novembe 2016 dan Bloglist December 2016 CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

'' Sesungguhnya rezeki itu datangnya dari Allah maka bersyukur la dengan setiap nikmat yang diberikan. Lama atau cepat jika Ia milik kita takkan kemana. '' SYUKUR SELALU. Allahamdullilah. Kamu kamu dan kamu rajin- rajin la singgah Blog Cik La. untuk dapat kan top Commentor December 2016 nanti.

Share:

9 comments:

  1. tahniah unni.. unni mmg rajin komen..hehe.. kipidap..

    ReplyDelete
  2. Syabas. Semoga bertambah rezeki unni tahun 2017 ni 😍😍

    Rajin bebenar komen kan. Mengeratkan silaturahim 😄

    Sekejap je dah bulan 12. Bukan disember 😅

    Tahun 2016 dah berlalu pergi. Krismas pun dah nak ke mari 😂

    Balik pada hotel grand blue wave, memang banyak sajian dan hidangan untuk pelanggan 😘

    Apa yang paling penting, hotel ni 5 bintang 😇 banyak bentul bintang tu

    Dan sajiannya diyakini halal. 😆 Sampaikan jim lelaki dan wanita pun asing tau. Kolam renang oun sama 😄

    Siapa yang teringin makan dinner ala krismes macam dalam filem eloklah makan dan cuba. 😊

    Bawa insan tersayang bersama sama

    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    ReplyDelete
  3. Tahniah unni.. thanks sbb selalu singgah n komen di blog.

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini...tahniah kepada semua...

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH UNNI BERSELITARAHIM SESAMA BLOGGER MENGERATKAN HUBUNGAN MESRA

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini...tahniah kepada semua...

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^