Thursday, December 1, 2016

Pageview November


Hai..

Night semua, macam mana page one December 2016?? Moga lebih baik dari sbelumnya, selalunya jam macam ni mesti Unni tengah mencari idea nak up entry CABARAN 30 HARI BLOGGING, tapi cabaran da habis, ada apa-apa tag tak nak buat?? Hihihi. So malam ni Unni just nak share tentang  Pageview November blog Unni.

Fenomena Pertama Kali Jutaan Burung Unnaturally Di Pantai Ras Alkhaima (UAE) mejadi pilihan di mana mencecah 1K pageview, selepas dua hari bersiaran. Bestnya bila Nampak pageview macam ni kan. Sebelum ni pageview Unni setiap entry tak sampai 50 pun.

Pageview November
Hakikatnya Unni kena terima KENYATAAN Facebook amat membantu, Unni tak bebeapa suka kat Faceebook, entah la kenapa sebelum kenal blog lagi memang tak suka. Sekarang up Facebook link-link blog jak. Then Unni join banyak group-group Blog kat facebook.

Kawan ada recoment masuk satu group Blog tu, dia kata kat sana mana tau boleh membantu Unni dalam blog. tiga bulan request tak kena approve2 ( padahal group tu aktif jak ), time tu follower sorang jak, hahahahaha so sad!! lepas tu berfikir2 tak pa la, sekarang berkat usaha sendiri Unni dapat KAMU SEMUA. Pengajaran pada diri sendiri jangan suka bergantung kepada orang lain!!

Pageview November
Dengan 154 entry sikit lagi mencecah 5 angkah pageview!! Hihihihi.. Thanks sangat buat readers dan Follower Unni sudi singgah sini. Thanks buat semua yang sudi kongsi ilmu.

Sekian.

21 comments:

  1. TAHNIAH UNNI PV TINGGI TU..HAPPY BLOGGING

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

      Delete
  2. Tahniah unni :) Happy for you dear :) Keep blogging eh 😊👍

    ReplyDelete
  3. Hebat tu Unni.. Hihi, join tak group JMBELOG kat fb, JM bg Mai jadi admin juga, hahaha, SYS share your story, join la kalau belum join kat situ semua yg blog aktif2 terkini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thks mai. Unni da senr rekues join..

      Delete
  4. Tahniah Unni.
    Tak sangka tajuk burung tu jadi top PV
    Beritanya kt akkhbar dan wsp pun ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la wp.. Unni pun x sngka.. Thks wp

      Delete
  5. tahniah sis, pada saya follower ramai tak bermaksud apa-apa

    suka follow, tak suka tak yah follow, simple ;)

    bukan bermaksud tak follow tu dia tak suka, dan tak bermaksud yang follow tu suka blog kita ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya btl tu.. Y pnting niat kita.. Thks :)

      Delete
  6. Wahhh banyak tu views. Tahniah unni. Keep it up

    ReplyDelete
  7. Wahhh banyak tu views. Tahniah unni. Keep it up

    ReplyDelete
  8. hai dear . . just following you back.. nice blog..=)

    ReplyDelete
  9. tahniah dear..teruskan usaha anda ok... :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah unni...keep it up blogging...

    ReplyDelete
  11. Tahniah Unni.. teruskan berblog :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^