Wednesday, December 7, 2016

Pemenang 3 Days Giveaway ( Part 1 ) By Hanis Masturina

Pemenang 3 Days Giveaway ( Part 1 ) By Hanis Masturina



Assalamualaikum, 

Allahmdulilah rezeki lagi bersama Hanis Masturina😍😍. Kali ini menang bersama-sama blogger- blogger hebat Mai, Mellya, JM dan  Jom bercontest aka Hani Fadlina. Thanks buat Hanis Masturina sudi pilih kami semua sebagai pemenang. 

Pemenang 3 Days Giveaway ( Part 1 ) By Hanis Masturina


Allahamdulilah nama terpilih dalam random ketiga. Rezeki Allah masih menyebelahi hamba-hamba-Nya yang kerdil ini. Moga kita sentiasa bersyukur dengan nikmat yang diberikan. Bangun pagi hari, dan masih mampu bergerak iu pun rezekiπŸ˜„ SYUKUR SELALU.

P/s : Tak sabar tunggu review Mai pasal Novel. Unni suka baca review pasal buku.

Sekian.

8 comments:

  1. tahniah uni.... rezeki banyak betul dalam blog ye...
    Macam mn la nak jd macam uni ni.. dpt bukak blog pun kejap-kejap je.. xsempat nak jengah blog org lain...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...
    Tahniah buat Unni

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tahniah Unni.. Bestnya dapat hadiah.. =)

    ReplyDelete
  4. wahh ! mlimpah ruah rezeki unni =D alhamdulilah

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^