Thursday, December 15, 2016

Perhatian !! Tarikh Akhir Penukaran Debit Kad Secara Percuma

Tarikh Akhir Pernukaran Debit Kad Secara Percuma


Assalamualaikum,

Kamu sudah tukar debit kad?? jika kamu masih belum berbuat demikian sila lakukan dengan kadar segera sebelum tarikh akhir yang ditetapkan oleh pihak bank.

Berikut merupakan tarikh akhir penukaran debit kad secara percuma sebelum caj pertukaran akan dikenakan kepada pemilik yang gagal menukar sebelum tarikh yang ditetapkan.

Tarikh Akhir Pernukaran Debit Kad Secara Percuma
Tarikh Akhir Pernukaran Debit Kad Secara Percuma

16 comments:

  1. nice info... thanks sis... akak mmg tak tukar lagi...

    ReplyDelete
  2. Nani settle lama dah hal hal kad ni 😊

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, Maznee buat online je

    ReplyDelete
  4. huhuhu akak belum tukar lagi kad BSN... yang lain dah tukar... :(

    ReplyDelete
  5. rhb tak boleh buat online , kena pergi bank..otw nak pergi kerja maybank dah beratur panjang,rhb ada juga beratur tapi x ramai macam maybank

    ReplyDelete
  6. kat setengah branch maybank dah de mesin tukar kad, lg senang. bank lain xde

    ReplyDelete
  7. Nasiblah hakak dah tukar Unni...lega! Akak tukar on line jer

    ReplyDelete
  8. tq unni.. busyra maybank tak tukar2 lagi. haha

    ReplyDelete
  9. Td pergi maybank katanya last 31 hb ni

    ReplyDelete
  10. Mujurlah satu je kad bank yg perlu ditukar.. da settle da..

    ReplyDelete
  11. maybank cakap boleh sampai 31 dis. yang 18hb tu digalakkan. and awal tahun depan boleh guna lagi untuk keluarkan duit^^

    ReplyDelete
  12. yg BSN tu extend sampai tahun depan 31/12/2017. slagi boleh guna, pakai dlu. kecuali time nk withdraw duit, dia cakap bile kad akan expired.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^