Sunday, December 4, 2016

, , , ,

Sahut Cabaran untuk 7 Day Food Writing Challenge!!

Sahut Cabaran untuk 7 Day Food Writing Challenge!!

Assalamualaikum,

Selamat berhujung minggu semua dan salam 4 Rabiul Awal 1438H. Memandangkan hari ni hari Ahad Unni da janji kat Busyra Takiyudin nak join dia sekali Cabaran 7 Day Food Writing Challenge. Start hari isnin lagi senang nak kira kan !! hahahahha. walaupun jarang masuk dapur, but nak sahut cabaran by  Busyra Takiyudin.

Lagi pun cabaran ni ajar juga kita erti displin !!Displin dalam diri tu penting, lagi- lagi MASA.. Masa itu emas. Hargai la masa yang ada. Displin kan masa dalam diri kita semua. Unni ni kalau bab makan memang RATU !!

Sahut Cabaran untuk 7 Day Food Writing Challenge!!

Ok ini la senarai cabaran yang bakal Unni tempuhi Minggu ini yang bermula hari Isnin !!! So satu hari satu cabaran macam Cabaran 30 Hari Blogging dan 7 Days, 1 Week Blog Challenge yang Unni penah buat. I like eat so i like #FoodWritingChallenge.

Kamu, kamu dan kamu meh la join sekali jadi geng #FoodWritingChallenge. Moga displin Unni!! harap dapat habiskan cabaran dengan jayanya!! Hahahahaha.

Sekian.

Share:

10 comments:

  1. Wah good luck unni .. tajuk dah memang favorite dah.. tapi takut tak berdisiplin hahahah

    ReplyDelete
  2. Cayalah Unni,next challenges pula. go go go!

    ReplyDelete
  3. ahahah.. suka makan juga.. tp xpernah diet

    ReplyDelete
  4. gud luck unni! :) tak sabar nak tunggu first entry pasal #foodwritingchallenge unni!

    ReplyDelete
  5. Fuiyoh, ini bukan senang ni, nampak je macam senang, tapi pasti tak sesenang tengok je

    ReplyDelete
  6. Pergh unnie. Good luck. Kalo kinah ni tak terbuat ni

    ReplyDelete
  7. rajinnya Unni.. selamat mengharungi cabaran ye..

    ReplyDelete
  8. Teruskan Unni.
    Pakcik percaya Unni boleh.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^