Sunday, December 11, 2016

SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

Assalamualaikum,

Salam Magrib semua dan salam berhujung minggu. Mesti semua tenggah sakan bercuti kan, atau sakan shoping maklumlah cuti sekolah bakal berakhir tak lama lagi. So yang free2 jum join SEGMEN!!!

Kini Cik La kembali mencari bloglist baru untuk 2017 !!! Nampaknya ramai da buat perancangan tuk menyambut kedatangan 2017 ni.

Kot-kot rezeki datang lagi bulan depan kan. Kamu da join ka?? Jum jadi bloglist Cik La untuk January 2017 nanti. Just klik banner tuk join. Lets support to support.

By  Cik La

Senang je kot syaratnya kan... So, segmen bermula sekarang, 11/12/2016 hingga 31/12/2016 (pukul 8 malam). Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist selama sebulan.... Penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat random.org. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak.... ^_^

So, apa lagi... Meh meh join cepat... I hope your support... Oklah, sekian dulu... Selamat bersegmen korang....

Terima kasih.... wassalam....

Share:

19 comments:

  1. Assalamualaikum Unni,

    Semoga terpilih dalam senarai bloglist CikLa..:-)

    Good luck!

    ReplyDelete
  2. All the best dear. Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen.
    Semoga bertuah kali ini.

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join... happy blogwalking.. good luck...

    Boleh check senarai peserta di..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen dan berblogwalking :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yg sama

    http://missinspirit.blogspot.my/2016/12/segmen-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. Ala.. tak joint lagi.. selamat bersegmen Unni..

    ReplyDelete
  9. SALAM..SINGGH CN

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/12/segmen-bloglist-januari.html

    ReplyDelete
  10. done follow
    dari segmen yg sama
    good luck

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum dik...
    Cik Nur jalan-jalan sini...
    All the best ya ^_^

    ReplyDelete
  12. Tahniah... blog awk terpilih menghiasi bloglist blog cikla utk Januari...

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^