Sunday, January 15, 2017

Assalamualaikum Sahabat

unni anje

Assalamualaikum,

Hai semua.. Ya Allah sungguh rindu kat kamu kamu kamu.. Selepas di Uji dengan kesibukan dunia baca kat SINI. Ingat kan lepas New Year ni boleh la berblog dengan senang hati seperti kembali, namun hanya harapan. Hahahaha.

Tangan ni gatal sangat da nak cerita banyak sangat.. Itu Ini.. tapi hanya mampu ber huhuhuhu je la. Akhir-akhir Unni sibuk sikit dengan kempen Unni.. Sekarang ni Unni banyak habiskan masa dengan dunia luar, kalau dulu aysik terpacak kat blog. Handphone ni penuh seribu satu cerita nak share.

Allahamdulilah berkat Usaha dan istiqamah, Unni ada sedikit penghijrahan niat da lama tapi 2017 ni baru termakbul. Nak tahu x?? tunggu entry akan datang ok 😜.. Unni sekarang giat buat kempen Jum Hijarah,, sapa add facebook Unni mesti sakan Nampak Unni post pasal agama.

unni anje

Banyak benda yang Unni rindu kat kamu semua, nak baca pasal travel kamu, review kamu, masakan, nak join GA!! PERHHHH banyakknya.. Unni seorang yang gagal dalam bab mengatur masa, tu yang serabut. Yang paling suka baca aktiviti harian kamu semua. Hanya mampu baca, kalau tersempat tinggal jugak komen..

Now Unni dalam proses nak edit gambar-gambar blog..Apa-apa pun selamat berhujung minggu semua..

P/S : Hari ni hari berblog so petang nanti Unni habiskan tuk Join semua GA kamu Yerr 😍😍

Coretan Hati

4 comments:

  1. Waalaikumsalah Unni. Semoga dipermudahkan segala urusan ye :)
    Keep calm and Smile sokmo :D

    ReplyDelete
  2. mai pun tak pandai bahagi masa kalau sibuk sgt, hahaha... Rindu unni juga... <3

    ReplyDelete
  3. wah...moga sukses semua usaha unni utk.kempen agama ya...rindu entry unni

    ReplyDelete
  4. Wa'salam Unni.. akak mmg selalu 'like' status awak kat fesbuk, hihi.. jadi takdelah ralat sangat kehilangan awak kat blog nie.. =) semoga usaha awak diberkati oleh Allah dan akak doakan agar segala usaha awak dirahmati..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^