Wednesday, January 18, 2017

Follower Hidden

Follower Hidden


Assalamualaikum,

Morning kamu, Fuhhhh hari ni Unni ada masalah sikit pasal follower, sebenarnya perkara ni dalam Unni perasaan kenapa Unni tak dapat lihat Follower Unni ?? Ingatkan line Unni tak ok, tapi bila on pc kat office pun sama juga.. Wahhh sedihnya 😭😭😭.. Kamu masuk blog Unni nampak tak??

sabar

Namun letak kesabaran dalam hati, hihihihihi.. Ada sapa-sapa ka tahu?? kenapa dan mengapa?? help me please 😢😢.  Da cuba banyak cara namun masih gagal.. Kamu tahu tak toturial ke atau template Unni yang problem ..

Hope ada yang sudi memberi jawapan atas persoalan Unni.. Thanks alls😍😍


Coretan Hati

12 comments:

  1. Tak nampak jugak. Dekat beberapa blog kak ana g pun ada yang tak nampak. Susah nak follow bila nak join GA dan perlu follow mereka. Semoga masalah Unni selesai ye. Kak ana memang fail bab2 nie.

    ReplyDelete
  2. Yelah tak nampak pun
    Sayangnya kakak tak dpt nak membantu.
    Harap adalah kawan yg sudi memberi bantuan.

    ReplyDelete
  3. wa'salam Unni.. Mungkin blogspot ada masalah teknikal kot...

    ReplyDelete
  4. KAK PUN XRETI NK TOLONG UNNI KAT BLOG KAK TU MCM2 YG HLG KAK BIARKAN JE

    ReplyDelete
  5. haa halimunan xnampak. Mungkin blogspot ada in progress upgrade sistem kot.

    ReplyDelete
  6. haahlah tak nampak...huhuhu kalau jadi kat saya pun rasa macam down sehari..
    hope ada yg dapat membantu...
    don't worry be happy ^_^

    ReplyDelete
  7. Unni... Mai punya follower pun hilang, sedih tau. Mai tak tahu cara nk buat juga ni. tp mai letak button follow sementara kt blog tu...

    ReplyDelete
  8. saya pun tak tahu pulak. first time dengar ada problem mcm ni.

    ReplyDelete
  9. Harap2 masalah ni sementara aje.
    Mungkin blogspot tengah upgrade system kot.

    ReplyDelete
  10. Mek pernah kena skali cam ni, tapi elok dengan sendiri. Kadang blogger error tu unnie.

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^