Sunday, January 15, 2017

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE

GIVEAWAY NIYAZ 1ST YEAR BIRTHDAY BY DEARIESCOUPLE
Klik Banner Tuk Join


Assalamualaikum,

GA by Liez sempena Birthday baby boy Liez genap setahun 6 Febuari nanti 😍😍😍. Sapa suka hadiah misteri?? Unni hadiah apa pun suka.. hahahhah.. Kalau nak meh join GA ni dengan syarat mudah!!

Dalam kesempatan ni Unni nak wish buat baby boy Liez ..Sanah Helwah. Sakinah Mawaddah Barakah Warahmah. Moga jadi anak soleh baby boy, dipermudahakan urusan dunia akhirat then dilimpahkan rezeki yang baik.. Besar nanti jangan nakal-nakal tau!! Jdi anak yang cemerlang di dunia dan akhirat, In Shaa Allah.. macam dia faham kan... tak pa mak dia faham , hihihihi..

8 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^