Tuesday, January 3, 2017

MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT

MENANGI PERCUTIAN KE SURIA RESORT
Klik Banner Untuk Join


Assalamualaikum,

Morning All. Selamat kembali berkerja semua, Allahamdulilah kini kekangan keja makin berkurangan. Unni dapat tag contest ni, thanks bagi yang tag Unni. Hari ni baru berkesempatan nak join.

Contest ni datangnya dari Syahirah valiant. Contest besar ni hadiah yang sangat-sangat ohsem!! Percutian ke Suria Resort tu. Sapa tak nak kan, kot-kot rezeki kita.. In shaa Allah. so jum reramai join contest ni..

Lets Support to support.

Kenapa Unni nak menangi Percutian ke Suria Resort??

Why??? Seperti sedia maklum Unni memang kaki travel!! kat Laptop ni ada banyak lagi kisah travel x update.. Hahahaha, nampak sangat sibuk kan.. Untuk kejujuran Suria Resort pertama kali dengar, then ada buat sedikit research..

Bila da research, Subahanallah cantiknya resort ni, terdetik kat hati, jika di izinkan Allah Unni nak menang!! tak pernah merasa resort cantik macam ni, maklum la bila travel ni mesti memilih tempat yang bajet kan.

Dengan kedudukan yang sangat strategik sesuai sangat bagi jenis suka ketenangan, suka bersendiri. Mencari ketenangan dalam hidup itu penting. Tak ada sebab kukuh pun kenapa nak menang cuma ingin merasa sesuatu yang baru, sesuatu yang tak pernah kita rasa kan. Jika rezeki tak kemana kan.. In sha Allah..

Sekian


Share:

9 comments:

  1. Best of luck, Unni.. Insha Allah ada rezeki untuk awak nanti.. =)

    ReplyDelete
  2. singgah sini unni lama x jenguk unni harap sihat ya.. and good luck untuk contest ini

    ReplyDelete
  3. Allhamdulillah... all the best sis:)

    ReplyDelete
  4. terima kasih unni sebab sudi join.. In Sha Allah ada rezeki nanti.. all the best ^^

    http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya Unni~! Bestkan Suria Resort ni...

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya Unni...mmg best kalau dapat pergi bercuti kat situ kan

    ReplyDelete
  7. gud luck unni! best sngt contest ni.. :)

    ReplyDelete
  8. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. Salam..hai unni..kak lya singgah sini dr contest yg sama..all the best ya
    http://www.akifimtiyaz.com/2017/02/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^