Sunday, January 15, 2017

Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

Segmen BLOGLIST Februari 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.
Klik Banner Tuk Join

Assalamualaikum,

Nampaknya Cik La kita da buat segmen tuk bloglist Febuari, salah sorang blogger kegemaran Unni..hihihihi, cewah !! Nak jadi bloglist Cik La tak?? meh join ssama ..

Hanya 10 orang sahaja yang bakal menetap di bloglist Cik La selama sebulan. Let support tu support!!

15 Januari 2017 hingga 31 Januari 2017 (pukul 8 malam).


21 comments:

  1. kak ana join jugak good luck unni :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... Terima kasih sudi join. Good luck.

    Boleh check senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/01/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama. goodluck :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/01/segmen-bloglist-februari-2017.html

    ReplyDelete
  4. Selamat berbloglist lah akak ye... ๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  5. Bagus Unni ni rajin join segmen.
    Unni tak dapat lagi gift tu ke? Meh le bagi akaun no Maybank Unni, akak transfer duit. Unni beli face mask sendiri. Kesian pulak Unni

    ReplyDelete
  6. join jugak...

    http://macammacamcite.blogspot.com/2017/01/tonton-tv-apk-online-melalui-hp-android.html

    ReplyDelete
  7. Kak Sue singgah sini dari segmen yang sama,good luck Unni :)

    ReplyDelete
  8. ๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...๐ŸŒธ๐Ÿ’“๐ŸŒผ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. salam blogwalking dari segmen yang sama =)

      Delete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^