The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie

by - Monday, January 02, 2017

Klik Banner Tuk Join

Assalamualaikum,

GA ni menarik perhatian Unni sedikit, lagi-lagi tajuk kat Tuan Blog Giveaway Sudah Mula Bahhhh ! .. Like Sabahan.. But Unni gagal nak Stalker. Hahahahah.. Bah jum join GA dari Mek Zumbie.


2017?? Macam-macam nak buat sebenarnya.. Tapi benda Unni nak sangat adalah melawat RUMAH ALLAH ( Baitullah ) yang paling Indah iatu MEKAH bersama insan yang tersayang iaitu MAK tercinta. Tak perlu menunggu haji, cukuplah sekadar umrah.. Allahukbar, In Sha Allah dengan IzinNya..

Duit berjuta pun if masih tidak di izinNYA, memang ada saja halagan. So duit bukan segalanya tapi segalanya perlukan duit kan!! Hahahahaha.. pelahan-pelahan kumpul rezeki yang penting niat kita .. Nawaitul.. Allah itu Maha Penyayang. Di permudahkan segala urusan hambaNya yang menuju ke jalan yang Lurus. Wallahualam

Target 2017 ni dapat menjejak kaki kesana.. Kata sana nanti moga Allah bukakan hati ini untuk langkah seterusnya maybe Married?? Hahahahahah.. TAPI memang ini impian Unni dari dulu, kini dan mungkin selamanya. Kalau di beri peluang nk tinggal sana terus!! Boleh x??

Doakan saya dipermudahkan.. Unni dan mak dapat menjejak kaki ke Baitullah.. In sha Allah.. Amin ya Rabbal..

Moga semua yang join perkara yang kita impikan sama-sama tercapai dengan IzinNya.. Amin ya Rabbal..

Coretan Hati

You May Also Like

6 comments

  1. Aamiin, semoga dipermudahkan Unni, niat yang baik insyaAllah Allah tolong.
    Apapun, good luck!

    ReplyDelete
  2. SEMOGA IMPIAN UNNI TERCAPAI...

    ReplyDelete
  3. Amin...semoga di permudahkan dan impian adik akak terlaksana...

    ReplyDelete
  4. Insha Allah tercapai hajatnya. Amin

    I came from the same segment :
    http://hootiecyum.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah moga hajat Unnie termakbul.

    Ajim datang blogwalking dari segemn yang sama. done follow #233. jemput followback heee
    https://ajemy.blogspot.my/2017/01/the-january-2017-giveaway-by-mek-zumbie.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^

Marhaban Ya Ramadhan

S Pink Premium Pointer