Tuesday, February 21, 2017

Birthday Giveaway Nur Imani

http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/birthday-giveaway-nur-imani.html
Klik Banner Tuk Join

Birthday Giveaway Nur Imani
Assalamualaikum,

Rasanya memang ini adalah GA pertama Unni join buat bulan ni, fuhhh lama sangat x join GA.. sibuk dan modem wifi mengalami masalah teknikal!! So berhuhuhuhu je la. Semalam tengok status Kak Sha kat Ig. Woww menarik.

Birthday Giveaway Nur Imani by Kak Sha sempena biryhday girl anak  Kak Sha yang kedua pada 03 Mac 2017 akan datang!! Allamdulilah Allah masih memberi rezeki kehidupan buat kita semua. So jum join GA Kak Sha ..Just Klik Banner tau !!!

Hadiah Comel Loteh Tau !!!!
Birthday Giveaway Nur Imani
Creative Cutlery Set
Spesial buat Adik Imani yang comel lagi loteh 😍😍

Sannah Helwah. Sakinah Muwaddah Barakah Warahmah. Moga sentiasa dalam jagaan Allah, menjadi anak yang soleha, di permudahkan urusan dunia akhirat. The most Important moga sentiasa di murahkan rezeki ( kesihatan, umur yang panjang, ilmu, kejayaan, rezeki yang halal ). In Sha Allah dengan Izin Allah.. Amin Ya Rabbal..

Saat wajah tak mampu bersemuka
Saat tangan tak mampu berjabat
Saat mulut tak mampu memberi ucapan
Saat jarak menjadi penghalang
Namun sebuah Doa mampu menyampaikan segalanya


'' Allahummaj'alhu Shohiihan kaamilan, wa'aqilan haadziqon, wa'aaliman 'amilan ''
Ya Allah, Jadikanlah ia anak yang sehat sempurna berakal cerdas dan berilmu lagi beramal


Coretan Hati

Share:

17 comments:

  1. Semoga berjaya Unni. Mudah-mudahan ada rezeki Unni kali ni InsyaAllah😘

    ReplyDelete
  2. elsa nak join jugak! hehe goodluck :*

    singgah :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/02/10-tips-penjagaan-bateri-iphone.html

    ReplyDelete
  3. Aamiin untuk doa itu~..

    Good luck Unni.

    ReplyDelete
  4. Good luck kak :) saya singgah dan follow blog ni ya. Jemput melawat blog saya jika berkelapangan. Salam kenalan.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. Terima kasih ye Unni untuk doanya..
    Aamiin.. Aamiin..

    Terima kasih sudi joint..
    Boleh semak penyertaan disini..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/02/senarai-peserta-birthday-giveaway-nur.html

    ReplyDelete
  6. Gut luck unni.,.. Dtg terjah dr segmen yg sama ni.. ekekeke

    ReplyDelete
  7. amin ya rabb utk doa yg di berikan.. wish u luck unni =)

    ReplyDelete
  8. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. selamat malam . haiii ! selamat bergiveawayyy .

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/birthday-giveaway-nur-imani.html

    goodluck tau :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^