Sunday, March 12, 2017

BLOG GIVEAWAY BY RII

BLOG GIVEAWAY BY RII
Klik Banner tuk Join

Assalamualaikum,

Unni kembali ber GA.. Selamat berhujung minggu semua, harap semua sihat-sihat belaka. Kamu buat apa hujung minggu ni?? jum join GA by Rii.

GA datang dari seorang blogger Fav Unni sendiri Svior aka Rii. Yes Rii kembali dengan GA terbarunya, Semestinya hadiah yang sangat WOW gempak!!

Barisan Hadiah

1. Buku ''Lukisan Tarbiah Oleh Abeben''
2. Buku ''Them Horrors Be Everywhere Oleh Julya Oui''
3. Buku ''Where The Rocks Splits The Sky Oleh Philip Webb''
4. Komik ''Lawak Kampus''
5. 1 Jam tangan DW ( Female Version )


Gempak kan!! Btw Unni just Jatuh Cinta kat buku Lukisan Tarbiah!! Cia cia cia, btw rezeki tak kemana kan.. In Sha Allah jikalau da milik kita 😊

So Lets Support to Support..

END
..................................1 APRIL 2017......................................

By Rii

Note 
Buku-buku ni memang aku nak bagi sebagai hadiah, sebab mungkin ada yang tak baca lagi so why not aku bagi as hadiah kan? :) dan untuk jam pulak - actually hari tu aku ada beli jam DW yang couple set punya yang murah ja tak ori pun haha, jadi aku ambik yang male version punya and female version tu aku nak buat as hadiah giveaway ni.

Pemenang - 3 Winners only ( 1 winners from twitter an 2 winners from blog ), for now.

1st Prize :
1 jam tangan DW ( female version ).
Sebuah buku 'Where The Rocks Splits The Sky oleh Philip Webb'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


2nd Prize :
Sebuah buku 'Lukisan Tarbiah oleh Abeben'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


3rd Prize :
Sebuah buku 'Them Horrors Be Everywhere oleh Julya Oui'.
Sebuah komik 'Lawak Kampus'.


** Insyaallah kalau ada rezeki lebih untuk aku, aku akan tambah hadiah juga bilangan pemenang dan pemilihan pemenang akan dibuat secara cabutan bertuah. **


3 comments:

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^