Friday, March 31, 2017

,

Bloglist Hilang Dari Radas

﷽‎ 

Assalamualaikum,

Blogger buat hal lagi!!! Hanya mampu berhuhuhuhu... Selepas awal tahun baru-baru ni blogger buat hal Follower Hidden baca kat SINI, hari ini pula semua bloglist hilang entah kemana. Hahahahaha

Kalau perasan kat side blog Unni ada 3 jenis Bloglist!!! Bloglist Komuniti Blogger Sabahan, Cinnamon ( blogger wanita kesayangan Unni ) dan Cassia ( blogger lelaki kesayangan Unni ). Blogger ni Unni akan sentiasa singga walaupun ada kekangan masa sikit. 

Nampaknya Unni kena lah cari kamu-kamu semua, maybe ambil masa sikit sebab Unni x simpan copy... Kalau kamu, kamu dan kamu nak jadi bloglist Cinnamon dan Cassia pun boleh.. just tinggalkan link blog nnti unni masukkan.

Hihihihi tu jak nak sampaikan jangan ingt Unni delete kamu pulak dari bloglist yer!! 

Salam Sayang


Share:

15 comments:

  1. Unni, ingat shaf sorang je cmni, jenuh gakla nak kena cari an tick balik bloglist. Btw, shaf nak join bloglist unni jugak boleh? link http://shafuhann-smab.blogspot.com/ 😊

    ReplyDelete
  2. Samalah kita dik...it happened to me last month kot..jenuh juga nak trace balik...good luck!

    ReplyDelete
  3. cantik ba blogmu ni.. hi.. bbwana bw here.. ^_*

    ReplyDelete
  4. Kak ana pun kena dah hari tu. Selamat kak ana ingat satu2 blog dalam tu. Hehe. Bertabahlah ye unni 😍

    ReplyDelete
  5. nak kumpul balik tuuu.. takut ada yg tak trmasuk..huhu tak apa unni amek masa slow2 ye.

    ReplyDelete
  6. Hi unni....check blog mrs pip, sabahan blogger all listed...cheers.

    ReplyDelete
  7. Mcm mana blh tu kak unni.. kdg prob camne leh buat kita down bah

    ReplyDelete
  8. lela punya pon hilang. bru masukkan balik unni dlm bloglist lela

    ReplyDelete
  9. Nape jadi macam tu plak unni.. hilang terus ... huuu

    ReplyDelete
  10. tuh...dah ada pon bloglist unni :) ..

    ReplyDelete
  11. bloglist blog saya pun tetiba hilang, pening pulak nak cari link hehe http://mulan-sahbanu.blogspot.my

    ReplyDelete
  12. Bloglist Mai pun tetiba hilang pagi ni T__T

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^