Lakastah join segmen belog urang Brunei

by - Saturday, March 11, 2017

Lakastah join segmen belog urang Brunei
Klik Banner Untuk Join

Assalamualaikum,

Rasanya lama sungguh tak besegmen ni, ikutkan hati nak je hari-hari join segmen ni tapi tabah lah wahai tangan.

Segmen ni datangnya dari sorang blogger Brunei Nurfaezah Abdullah atau lagi manja Fae. Yes jiran jak Negeri Unni dan Negara Fae ni. Suka dengan pengunaan bahasa Fae. Pakat urang sabah bilang, btw logat Sabah dan Brunei tak jauh beza sangat.

Then syarat-syarat sudah ditepati dan Unni memilih untuk menjawab soalan kedua '' Selain daripada reader Malaysia, Negara luar mana lagi yang pernah komen entri anda?''

Terbaca baca entry Mayy Jie berkenanan segmen ni, rasanya Unni pun macam May kot tak ramai rakan blogger negara luar.. Lebih-lebih dalam penulisan bahasa Melayu ni. Omputih memang padang je la.

Unni selalu je dapat komen dari negara luar macam Austria, Indonesia but semua SPAM. hahahahah, kira komen la kan. hihihihi.

Selalu dapat komen dari Ucing Kedayan je rakan blogger dari Brunei macam Fae. Apa pun dalam blogger tak kira la dari negara mana pun janji ukhuwah persahabatan dapat terjalin.

Salam Ukhuwah Fae from Sabahan Blogger.

Coretan Hati

You May Also Like

5 comments

  1. Hi Unni Anje.. Salam kenal dari Indonesia. Saya follower awak ke 269.. Hope2 kali nie tak spam lah ya.. hahaha

    ReplyDelete
  2. Hahaha kelakar pula komen jasmi kat atas ni. tu la omputih masuk blog kita nganga jelah, kadang2 termasuk loghat negeri pulak tu, google translate pun tak paham. hahaha.

    Selamat bersegmen Unni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau spam jugak tak tau lah mcm mana nak buat. Hahaha

      Haah, saya dah amalkan tips dari Mai kan. Cara inform dah follow blog orang. Hihihi..

      Delete
  3. thanks Unni sudi join segmen fae, really appreciate it! hehe bah bisai dah tu berjiran :p fae pernah sekali ja pigi sabah. btw fae dah follow #270

    tunggu ja entri pasal senarai peserta2 yg join okie ;)

    ReplyDelete
  4. Salam
    Dari segmen sama

    http://radenotion.blogspot.com/2017/03/segment-blogging-lakastah-join-segmen.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^

Marhaban Ya Ramadhan

S Pink Premium Pointer