Pau Viral at Pulau Pinang

by - Monday, March 13, 2017

﷽‎ 



Assalamualaikum,

Mesti kamu semua da merasa Pau Viral ni kan. kalau dulunya Original Pau Cendawan Viral kat putrajaya sekarang macam-macam lagi pau ada, hihihihihi.Hasil jelajah Pulau Pinang, lokasi bersebelah Fort Cornwalis dan Esplaned Park Padang Kota Pulau Pinang.

Allahmdulilah berkesempatan merasa Pau Viral ni, kat Sabah memang tak dapat la merasa sebab tak penah jumpa pun orang jual. Hanya mampu berhuhuhu tengok rakan blogger share pasal ni.

Original Pau Cendawan Viral Putrajaya. 

Pau ayam Panggang. Pau yang terbaru & tersedap 2017.

Pau Kacang Tanah. Pau yang terbaru. Pau pink tu Unni lupa nama dia, kata pakcik ni pau baru sampai tuk hari tu..hihihi

Semua harga sama je sebiji RM4 ambil 3 RM10, so Unni ambik 4 biji tapi pakcik ni bagi discount RM13 je untuk orang jauh katanya.. 

Allahamdulilah rezeki kan. Unni teruja sangat sebenarnya jumpa pau ni siap ajak pakcik ni bercerita pasal kawan-kawan blog aysik share pasal pau ni, padahal da ketinggalan zaman pun!! Ramah sungguh pakcik ni melayan karenah orang Sabah ni. Siap buka tong pau tu satu-satu bagi kami ambil gambar. Btw orang Utara memang ramah 💕.

Kata kawan Unni rasa biasa-biasa jak pun, yang gila sangat beli kenapa?? sebab bendala ni tak da kat negeri kita hahahahahahaha. Tapi pau ayam dan cendawan tu memang sedap.

Coretan Hati

You May Also Like

9 comments

  1. Unni pau ayam tu macam ayam betul la. Tak pernah lagi jumpa pau ni. Tunggu p penang nanti la huhu

    ReplyDelete
  2. Wahh, sedapnya pau.. Akak blum penah rasa lagi pau cendawan, blum ada berkesempatan.. hihi.. Oh ya, akak dah buat tutorial yang awak nak tue, check it out yea...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/tutorial-like-button-social-plugin.html

    ReplyDelete
  3. kreatifnya pau skang ni... nampak cantik... mmg menggalakkan pelanggang beli... :)

    ReplyDelete
  4. akak tak pernah rasa lagi kesemua pau tu unni

    ReplyDelete
  5. Kak ana baru rasa yg cendawan tu je. Sedap tp cepat muak. Yg lain tu coming soon. Hehe

    ReplyDelete
  6. Alaa satu pun mai tak pernah rasa lagi...T_T

    Kann, orang utagha ramah mesra kan... yay! :P

    ReplyDelete
  7. alamak makanannnn!!!! hahahaha. dalam banyak2 pau nie elsa pernah rasa pau cendawan saja. yang lain tak berpeluang lagi

    ReplyDelete
  8. kan...pau ayam tue yang nampak mengoda...bila lah mau merasa ni unni

    ReplyDelete
  9. hurmm sedapnya dekat kuantan tak ada lagi jual macam nie.. thanks unni post pasal nie sbb memang plan nak ke sana nanti ..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^

Marhaban Ya Ramadhan

S Pink Premium Pointer