Monday, March 27, 2017

Pencarian Blogger Sabah : Komuniti Blogger Sabahan

﷽‎

  Pencarian Blogger Sabah : Komuniti Blogger Sabahan

Assalamualaikum,

Nampak tajuk macam otai blog pula kan!! Padahal newbie je dalam dunia blogger ni!!! Sebenarnya Unni agak jeles dengan Blogger Utara, Blogger JDT yang selalu buat aktiviti sesama rakan blogger. Kami kat Sabah mau juga bah!! hihihihi

Allahamdulilah hasil perbincangan dengan Blogger comel kita sorang ni Junzie, kami da sepakat nak buat ''Komuniti Blogger Sabahan'' bagi mengeratkan silaturahim sesama blogger Sabah. Hope adalah sambutan kan...

Sabah kan salah satu pusat pelancongan !!1 Mana tahu boleh travel sama-sama.. In shaa Allah.. So jika kamu blogger yang kami cari boleh la hubungi kami

Subjek : Saya Blogger Sabah
Nama :
No Hp :
Lokasi :
Nama Blog : 

So boleh la sent detail kat 

Email Unni sendiri : Fitriyani.fendi91@gmail.com
Blogger Junzie : Mrshafizie@gmail.com

In Sha Allah boleh kita kumpul ramai-ramai, share pendapat, pengalaman blogger dengan Face to Face kan.. Kot-kot boleh buat gabugan dengan blogger seberang, sapa tahu.. Kita hanya mampu merancang Allah yang menentukan segalanya...

Sapa sudi boleh la bantu kami war-warkan!!!




22 comments:

  1. Sy blogger sabahan tp bkhidmat d sarawak buat masa ini..boleh join kah? Hehee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh je elih... mana tau cuti2 balik sabah bulih la, kupi2..hihihi

      Delete
  2. Waaaaa nak jadi orang Sabah la boleh? Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh syedd.. cri la wife org sabah.. cia cia cia

      Delete
  3. wah bestnyaaa. x boleh nak joinnn. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger utara lagi best aktif je kan

      Delete
  4. Tak boleh join =)

    Good luck Unni

    ReplyDelete
  5. Mudah2an dapat mengeratkan ukhuwah sesama Sabahan.

    ReplyDelete
  6. Unni, i love you!
    Finally, ada juga yang initiate nak buat komuniti blogger sabah...
    Insyanallah, nnt diwarwarkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. i love u too akak.. nnti akak email Unni number HP ya..

      Delete
  7. Hakak tak bolehlah join ye sebab bukan Sabahan huhu....

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^