Saturday, March 11, 2017

Template Berwajah Baru By Mayy Jie

Template Berwajah Baru By Mayy Jie



Assalamualaikum,

Allahmdulilah kini blog berwajah baru.. Setelah sekian lama ingin menukar mood template. Sangat menepati citarasa Unni dengan pink-pink then susun yang menarik.

Lawa kan?? mesti la tengok la sape buat.. Seorang yang sangat kreatif. Satu lagi nikmat yang Allah kurniakan memiliki seorang sahabat yang baik dan sentiasa menghulurkan bantuan di saat kita memerlukan, walaupun hanya di Alam Maya. So kita sebagai sahabat jangan pula nak ambil kesempatan di sebalik kebaikan orang lain 😊.

Thanks Mayy Jie atas template yang comel loteh ni. Terasa nak lepak je depan blog ni, tapi apakan daya hanya mampu mencuri masa bersama blog buat masa ini. Sayang May ketat-ketat 💕💕.
Mayy Jie
Sapa belum follow Mayy Jie boleh la terjah blog May. Macam-macam toturial, tip dan cerita ada. Singgah then tinggal jejak tau!! Nak full toturial tukar template  pun ada. 

Template Berwajah Baru By Mayy Jie
Wajah Baru Template Unni Anje

Coretan Hati

11 comments:

  1. Cantik template baru Unni :) Lagi semangat Blogging pasni kan :D

    ReplyDelete
  2. cantik syg! mai mmg berbakat pun. hehe.. suka nya tngok blog baru unni. teruskan berblogging <3

    ReplyDelete
  3. Cantiklaaa. Sweet plus cute gituu. love it! :D

    ReplyDelete
  4. Alaa so sweet la Unni, Mai memang suka edit2 ni, tambah2 ada masa lapang semalam, itu yang terlebih rajin edit blog unni, hehe. Happy bila semua org suka :D

    ReplyDelete
  5. Kayu manis semanis hidupku. Kena dengan tema. Sweet and simple.

    ReplyDelete
  6. Cantik dan menarik Unni.
    Eh, cantik dan menarik blog Unni.

    ReplyDelete
  7. Cantikkkkkkkk! I likeee hehe :)
    Semoga lebih semangat berblogging.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya...suka tengok blog unni...

    ReplyDelete
  9. Cantik.. cantik.. simple dan kemas..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^