Saturday, April 1, 2017

Assalamualaikum April 2017

﷽‎ 


Assalamulaikum,

Allahmdulilah pagi sabtu yang cerah di Tawau Sabah, dengan menikmati secawan Nestum.. Fuhhh lazatnya, hari ini masuklah kIta ke bulan baru iaitu 1 April 2017 bersamaan 3 Rejab 1438H.. Selamat tinggal Mei 2017.

Tahun ini bulan april merupakan bulan yang agak istimewaa sebab bersamaan dengan bulan Rejab iaitu bulan yang Allah agungkan baca kat SINI. Hope kita perbanyakkan amalan kita dan bersiap sedia menyambut Ramadhan yang bakal tiba.

Moga bulan ini lebih baik buat kita semua dan dipermudahkan segala urusan. Apa pun yang kamu lakukan DO IT dan jangan pernah berpatah balik selagi ia masih di landasan yang benar.. Istiqamah hingga kemenangan

Tanpa di sedar hari ini juga genap dua la Negara kita mengamalkan GST so Happy birthday GST 2 years Old!! Cia cia cia kerana terpaksa ku relakan..

Salam 1 April 2017 


6 comments:

  1. kira befday gst lah ni hari..hoho..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday GST. Hehe.

    Selamat berhujung minggu Unni 😘

    ReplyDelete
  3. kita dah memasuki bulan baru, april. semoga bulan ini baik baik saja. semoga ada berita baik dan semoga tuhan sentiasa setuju dengan kita

    ReplyDelete
  4. selamat tinggal March unni.. typo di situu advance ke bulan mei =D
    btw.. insyallah smoga bulan april ni mbawa penuh rahmat kpd kita.. amin ya rabb =D

    ReplyDelete
  5. Buat kalian ada yang BARU nih sayangi GEDGET kalian yaaa:) banyak INFORMASI yang bakal kalian tau dengan lihat link-link ini langsung saja yuuu:)
    http://zapplerepair.com/iPhone-6S-masalah-lcd-display-kadang-mau-muncul-kadang-engga.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^