Saturday, April 29, 2017

Misi Hiking : 1 Month 1 Hill



 
Assalamualaikum,

Allahamdulilah pejam Celik pejam celik kita da menhampiri Ramadhan.. Hari ini da masuk 2 Sya'ban 1483H.. Nampak je kan Blog Unni aktif .. Sebenarnya itu adalah kuasa SCHEDULE enrty tu da lama buat just bagi date dia post automatik.

Ok back to basic.. Unni dan geng usrah yang lain telah mencabar diri untuk menawan Bukit-Bukit yang ada berdekatan misi yang dinamakan '' 1 MONTH 1 HILL ''. Macam gempak jak kan.. Allahamdulilah mulanya Unni just open group hiking, tak sangka sambutan sampai lebih 30 orang 😍😍.

Bila buat cadangan 1 MONTH 1 HILL semua setuju dan on!! So misi kami bermula April 2017.. In Shaa Allah dengan izin Allah..

Mei : Bukit Lim Man kui Tawau
Jun : Bukit Singa ( akan di buat pada bulan mei juga sebab jun puasa sudah )
Julai : Bukit Galas Tawau
Ogos : Bukit Akar
September : Bukit Panchang Tawau
Oktober :  Bukit Lipan  Tawau 
November : Bukit Cinta Tawau
Disember : ( Dalam pencarian )

Tara.. Doa kan misi kami berjaya yer, dalam menikmati ciptaNya. BTW dalam sekali hiking Unni just open 17 penyertaan sebab bas Mini pada dasarnya muat 14 orang penumpang disebabkan keistimewaan kami ni yang kecil-kecil molek so sumbat jak la 17 orang.. Pun boleh.. Hihihihi

Sekian.

6 comments:

  1. Thumbs up unni..kagum mrs pip dgn semangat unni n kwn2...

    ReplyDelete
  2. Wow! menarik misi macam ni tambahan lagi dapat sambutan memang menjadi lah ya.

    ReplyDelete
  3. bestnyaaa. kalau sama tempat mmg nak join sekali!

    ReplyDelete
  4. Hebatnyaa Unni...Jangan lupa try Gunung Jerai :D

    ReplyDelete
  5. Bukit Tengkorak sudah πŸ˜„ Tahun 2011. Turun tu terus minum air kelapa 😁

    ReplyDelete
  6. "Zapplerepair pengerjaan di tempat. Zapplerepair memberikan jasa service onsite home servis pengerjaan di tempat khusus untuk kota Jakarta, Bandung dan Surabaya dengan menaikan level servis ditambah free konsultasi untuk solusi di bidang data security, Networking dan performa yang cocok untuk kebutuhan anda dan sengat terjangkau di kantong" anda (http://onsite.znotebookrepair.com)
    “Zapplerepair Apple dan Smarphone specialist
    telp: 087788855868
    website: http://indonesia.zapplerepair.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^