I'm 26 Years Old Today

by - Monday, June 19, 2017

Assalamualaikum, Allahamdulilah subahanaallah Allahuakbar dengan izin Allah SWT I'm 26 Years Old Today. Antara nikmat Allah yang tak pernah putus diberikan umur yang panjang.. Masih di berikan rezeki yang halal, keluarga yang bahagia dan kesihatan yang baik. 26 YEARS OLD jatuh pada 24 Ramadhan ( malam ganjil ) 10 ramadhan terakhir.

I'm 26 Years Old Today

Allahamdulilah Masuk tahun ketiga hari kelahiran jatuh pada bulan Ramadhan. 2015 ( 2 Ramadhan 1436H bersamaan jumaat pertama di bulan ramadhan tahun itu ), 2016 ( 14 Ramadhan 1437H bersamaan hari sabtu ) dan 2017 ( 24 Ramadhan 1348H bersamaan Isnin malam ganjil 10 ramadhan terakhir ). Allahuakbar bertapa indahnya bulan kelahiran pada bulan ramadhan bulan yang penuh keberkatan. Dan ikut pengiraan Unni tahun ini adalah tahun terakhir bulan kelahiran pada bulan Ramadhan dan tahun hadapan akan jatuh pada bulan syawal ( In shaa Allah jika di panjangkan umur ). Ramadhan has gone..

Hari ini genap la 26 TAHUN dan telah melangkah ke Zaman baru iaitu Zaman Dewasa dan selamat tinggal zaman remaja Allahamdulilah. Zaman fikir tentang masa hadapan dan sila berhenti enjoy Unni!!! hahahahahah..

Azam unni sebelum melangkah 27 Tahun adalah memiliki Kereta sendiri ( tak larat da nk tumpang-tumpang ) hahahahahah dan sebelum melangkah umur 30 unni nak menjadi penghafaz Al-Quran  In shaa Allah doakan Unni menjadi orang-orang yang terpilih menghafaz KALAM Allah SWT.


Hantaran kek dari Mak Unni... maka jadi la FULL NAME !!! Hahahahah.. Sweet kan mak kita.. Tak dapat berbuka bersama kerana jarak tidak mengizinkan..

Terima kasih semua yang wish Unni.. Terima kasih atas doa kamu semua.. Amin amin ya rabbal. Sesungguhnya doa-doa kamu semua cukup bermakna. Iya LA ramai sangat wish moga jodoh di percepaTkan.. Kot-kot tahun ni tahun terakhir Birthday Girl dengan status SINGLE kan.. Cia cia cia. BTW masih jauh nak pikir tentang jodoh belum puas bahagian IBU yang tersayang.

10 RAMADHAN TERAKHIR perbanyakkan beribadah moga kita bertemu Lailatur Qadar.

Terima kasih semua yang mendoakan Unni!! Love u alls 💕💕

Salam akhir Ramadhan dan salam Aidilfitri.

Salam Sayang

You May Also Like

0 comments

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^

Marhaban Ya Ramadhan

S Pink Premium Pointer