SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

by - Tuesday, June 06, 2017

Assalamualaikum, SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO. Allahamdulilah berpelung menyertai GA by Wani Sukarno dengan kerjasama SGshop. Kamu semua jun join sekali.

Sebelum tu mari unni terangkan sedikit tentang SGshop ni. SGshop Malaysia adalah sebuah agent Taobao yang berpusat di Singapura dan ada cawangan di Johor, Malaysia. Apabila sebut Taobao pasti anda bayangkan barang-barang yang murah. 



SYARAT - SYARAT PENYERTAAN

1. mesti seorang blogger yang aktif
2. follow blog INI dan Google + INI
3. follow fan page BLOG WANI SUKARNO  
4. follow Facebook SGshop Malaysia dan Instagram @SGshop Malaysia
5. jawab satu soalan "Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?
6. copy banner di atas dan tulis tajuk entry "SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO''. dan backlink kan entri anda di ruangan entri INI
7. pemilihan pemenang berdasarkan kepada jawapan yang paling "MELETOP"
8. 10 x RM 100  shopping credit akan diberikan kepada setiap pemenang

Barang yang ingin di beli jika memenagi shopping credit RM100

In Shaa Allah kalau ia rezeki unni mesti la nak shoping online dengan RM100 kan. Kalau cakap shoping online mesti la unni minta barang-barang Outdoor. Memandangkan unni ni sorang HIKERS gitu.. Hikers la sangat kan. Semesting SGshop memiliki setiap barangan yang unni nak dengan harga yang murah sangat-sangat. 

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul
Outdoor Summer Hiking Shoes Ladies Lightweight Breathable Shoes Sports Climbing Hiking Shoes Travel Shoes Slip
RM 54.86

Kasut ini memang murah sangat harga pasaran unni penah jumpa RM70 ++. Warna pun memang memenuhi cita rasa. Ringan, bagi peminat hiker wajib memiliki sepasang kasut macam ni.

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul
Mountain Guest Adult Indoor And Outdoor Camping Sleeping Bag Single Portable Cotton Anti Kick By The Four Seasons Winter Travel Bag
RM 26.39

Sleeping bag pulak salah satu barangan wajib para hiker. Mudah di gunakan ringga dan jimat ruang. Harga di memang super power!!!! Waktu sejuk pun tak terasa sangat.
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul
The Imperial Summer Special Thin Slip Dew Refers To Men And Women Riding Half Finger Outdoor Climbing Sunscreen Riding Fitness Sports Gloves
RM 15.14

Glove ini salah satu perlindungan diri semasa melakukan aktiviti outdoor so wajib ada.

Dengan RM100 untuk dapat 3 barang outdoor yang harga pasaran sebenar yang jauh lebih mahal.. So memang jimat shopping SGshop ni.3 barang outdoor yang unni pilih hanya bernilai RM 96.39 sahaja. Username SGshop Unnianje

Jum shoping SGshop!!!!


.......................................TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 28 MEI - 11 JUN 2017......................................

You May Also Like

7 comments

  1. Tak sangka la macam-macam ada kat sgshop..
    sampai ke sleeping bag pun ada jual ni. Menarik betul!

    Jemput baca : TIPS PILIH TUDUNG RAYA MAK-MAK

    ReplyDelete
  2. Tahniah Unnie
    http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/06/senarai-pemenang-giveaway-10-x-rm-100.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^

Marhaban Ya Ramadhan

S Pink Premium Pointer